FRANQUICIA D’ ALT RENDIMIENT

¿ Tu explico millor?

     SI     

Si ets una persona emprenedora, dinàmica i amb ganes de tenir un negoci propi i alhora pertànyer a una gran organització, innovadora i singular, estàs en el lloc i moment adequat.

La Franquícia KPAITAL TRADERS, és la primera franquícia especialitzada en coaching financer, trading i som Consellers Patrimonials  en inversions de capital.

 
En els últims anys la major part dels inversors i estalviadors, es troben amb molt poques possibilitats de fer créixer els seus rendiments del capital. La major part dels bancs ofereixen uns tipus d’interès molt baixos i molt poques opcions d’inversió per a aquests inversors/estalviadors.
 
Per aquest motiu, KAPITAL TRADERS, a través dels seus franquiciats, realitza els estudis personalitzats  als clients i els ajuda a aconseguir metes i objectius financers; també al fet que puguin  tenir millors resultats en funció de la seva aversió al risc i a les seves característiques personals i financeres.
 

KAPITAL TRADERS,  farà que els seus franquiciats tinguin un negoci creixent i rendible. Creixem conjuntament!!

Els nostres franquiciats no són venedors, es converteixen en coach financers.

 Promoció especial Noviembre : 
 
Aquest mes de Novembre si ets uns dels 5 escollits per incorporar-te a l’equip de Franquícies de les comarques de Barcelona, Girona, Lleida o Tarragona:
 
Tindràs un descompte del 100% del preu de la Franquícia.

captcha

Demana una entrevista per reservar la teva zona